Puzzle pentru Copii de 1-6 Ani

Afișez 1 - 36 din 685 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 685 de rezultate

-35%
-75%
-40%
-16%
-40%
-46%
-25%
-38%
-49%
-20%
-43%
-25%
-46%
-7%
-29%

Puzzle-urile mereu au reprezentat o sursă numai bună prin care să pui la încercare atât răbdarea celui mic, cât și gândirea lui logică. Cele mai multe dintre acestea constau în reconstruirea unei imagini, având la dispoziție numeroase piese ce se pot intercala.

Magazinul Eva Wood Toys dorește să ducă la un alt nivel scopul unui puzzle prin comercializarea unor produse menite să îl învețe pe cel mic diverse noțiuni prin intermediul jocului. Totodată, dorim să oferim și o oarecare siguranță copiilor, astfel că cele mai multe dintre puzzle-urile de pe site-ul nostru sunt confecționate din lemn. Acest material oferă produselor o rezistență îndelungată, cât și un aspect plăcut, liniștitor. Tot în acest context intra și beneficiul igienizării adecvate, lemnul fiind un material care permite realizarea dezinfectării într-un mod regulat.

Dispunem de o varietate de puzzle-uri, de la cele 3D și până la puzzle-urile de sortare. Multe dintre acestea vin însoțite de cifre și litere, altele se conturează în forme geometrice, legume, și animale. Jucăriile sunt împărțite pe categorii de vârstă, pornind de la 0 și ajungând până la vârsta de 8 ani. Recomandăm pentru cei mici puzzle-urile de tip incastru, acestea fiind ușor de utilizat, sigure și reprezintă o modalitate perfectă prin care ei să-și dezvolte o gândire logică, structurată. Nici cei mari nu sunt uitați, tocmai pentru că magazinul nostru reușește să le ofere puzzle-uri care au în vedere etapele vieții, corpul omenesc, chiar și produse de asociere a unor cuvinte în limba engleză.

Majoritatea puzzle-urilor de care magazinul nostru dispune au un scop educativ, asemenea tuturor jucăriilor de pe site-ul nostru. Aceste produse solicită ingeniozitatea celor mici, logica, perspicacitatea și perseverența acestora. În aceeași măsură, prin intermediul lor, copiii vor învăța formele geometrice, aspecte ce țin de viața socială, literele, cifrele și culorile.