Antepremergatoare

Afișez toate cele 12 rezultate

Afișez toate cele 12 rezultate

-44%
-38%
-24%
-34%

Antepremergatoare

Premergătoarele sunt extrem de utile și folositoare bebelușilor care încep ușor ușor să fie activi și se pregătesc pentru a face primii pași independenți. Alegerea celui mai potrivit premergător poate fi destul de dificilă pentru un părinte, deoarece trebuie să țină cont de câțiva factori importanți și esențiali, precum nivelul de susținere oferit, posibilitatea de reglare a înălțimii sau nivelul de siguranță. Astfel, EvaWoodToys ți-a pregătit o gamă de produse concepute după aceste criterii, perfecte pentru micuțul tău.

Rolul unui premergător

Premergătorul este o jucărie cu roți care are rolul de a-l ajuta pe cel mic să facă singuri primii pași. De regulă, acestea sunt utilizate de bebelușii care pot să stea în picioare fără ajutor și pot fi folosite până când aceștia pot merge singuri, adică între 6 și 15 luni. Pe lângă asta, folosirea unui premergător aduce și o serie de beneficii pentru micuțul tău, precum: încurajarea bebelușilor să meargă, îmbunătățirea mobilității, captarea atenției și stimularea simțurilor.

În momentul în care bebelușul tău reușește să se ridice singur și să stea în șezut, înseamnă că mai este foarte puțin până va face primii pași. Atunci este perioada potrivită pentru a face cunoștință cu o nouă jucărie ce îl va ajuta să meargă: premergătorul.

Alegerea premergătorului potrivit

Un premergător potrivit trebuie să ofere siguranță bebelușului, confort și o postură corectă. De aceea este indicat ca în alegerea pe care o faci să ții cont de rolul unui premergător, și anume tranziția spre mers în mod independent a bebelușului.

Antepremergătorul sau premergătorul poate fi folosit atât de fetițe cât și de băieți, acesta poate fi interactiv, cu centru de activități sau standard. Modele sunt potrivite pentru copiii care au vârstă cuprinsă între 6 și 15 luni, însă există și modele special concepute pentru copiii de 1-3 ani.

În folosirea unui premergător, părinții trebuie să asigure un mediu cât mai sigur, astfel încât atunci când se deplasează cel mic să nu aibă în jur obiecte care ar putea reprezenta un risc pentru siguranța lui.

Întrebări frecvente:

De când poate fi folosit un premergător?

Premergătorul poate fi folosit din momentul în care copilul stă foarte bine în șezut, fără sprijin. De regulă, acest lucru se întâmplă în jurul vârstei de 6-7 luni, însă dezvoltarea fiecărui copil variază.

Care sunt cele mai bune premergătoare?

Cele mai bune premergătoare sunt cele care au baze mari și stabile pentru siguranță și confort. Ideal este ca un premergător sau antepremergător să aibă dispus și un centru de activități pentru ca cel mic să găsească această activitate atractivă și să nu se plictisească.

Cum alegi premergătorul potrivit pentru copilul tău?

În alegerea premergătorului potrivit pentru copilul tău trebuie să ții cont de vârsta acestuia, calitatea produsului și înălțimea lui, de preferat ajustabilă. De asemenea, contează și materialul din care este confecționat, cel mai popular fiind plasticul.