Plata si livrarea produselor

1. LIVRARE PRIN CURIER RAPID

In cazul in care doresti livrarea rapida prin curier, Urgent Cargus / Sameday, in sistem door-to-door, costul suplimentar este de 13,99 lei pentru Platile Online sau Plata prin Transfer Bancar si de 18,99 lei pentru plata la livrare, in sistem Ramburs.Termenul estimativ de livrare este de 24/48 ore, de luni pana vineri, pentru toate localitatile de pe teritoriul Romaniei, in cazul in care ai plasat comanda anterior orei 15:00, respectiv de 48/72 ore daca ai plasat comanda ulterior orei 15:00.

In momentul in care coletul a fost expediat, vei primi un e-mail ce contine factura fiscala, codul AWB si adresa de interogare pentru a urmari traseul comenzii si datele de contact ale curierului pentru a le solicita informatii suplimentare in cazul in care le gasesti necesare.

 

2. PARTICULARITATI PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Netopia Payments si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise de catre Visa, Classic si Electron, si de catre Mastercard, inclusiv Maestro daca au cod CVV2 sau CVC2. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului “Evawoodtoys“. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale. Siguranta datelor tale bancare este garantata de faptul ca Netopia Payments nu stocheaza aceste date, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

Inainte de expedierea produselor, clientii www.evawoodtoys.ro au dreptul si pot anula oricand comenzile plasate pe site fara niciun cost din partea acestora. Pentru a efectua anularea unei comenzi, trebuie sa ne trimiteti un mesaj scris pe email la adresa contact@evawoodtoys.ro prin care sa va exprimati aceasta dorinta, urmand ca noi sa procedam apoi la anularea comenzii. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. Confirmarea anularii comenzii este transmisa clientului sub forma unui mesaj prin intermediul emailului.