Jucarii pentru Plaja si Nisip

Afișez 1 - 36 din 38 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 38 de rezultate

-7%
-20%
-13%

Jucării de plajă pentru copii

În timpul verii, copiii adoră să petreacă timpul pe plajă, să se joace în nisip și să se scalde în apă. Dar, pentru a-și maximiza distracția în timpul vacanței de vară, ei au nevoie de jucăriile potrivite. EvaWoodToys.ro ți-a pregătit o întreagă selecție a celor mai calitative și distractive jucării de plajă pentru copii de toate vârstele.

Copiii se vor bucura întotdeauna de jocul cu jucării de nisip. De altfel, acesta este și jocul preferat de vară a celor mici astfel că este neapărat necesar să iei cu tine un set de accesorii. De regulă, seturile includ diferite accesorii, cum ar fi găleți, lopeți, sită sau forme pentru a face diverse forme în nisip. Pentru copiii mai mici, poți căuta jucării de nisip cu forme mai simple, cum ar fi jucăriile în formă de animale sau de mașini, pe când pentru copiii mai mari poți alege jucării de nisip mai complexe care implică construirea de castele sau alte structuri în nisip.

Bebelușii sunt în siguranță la plajă!

Un colac de baie cu scaun pentru bebeluși este o jucărie foarte utilă și convenabilă pentru părinții care își iau bebelușii în vacanță. Acesta este conceput pentru a susține bebelușul în timpul băii, permițându-i să se simtă confortabil și în siguranță în apă. Colacul este echipat cu un scaun care oferă suport suplimentar pentru bebeluși, ajutându-i să rămână în poziția corectă în timpul băii. Acesta poate fi ușor plasat în cadă sau într-un bazin special de baie pentru bebeluși, oferind un mediu sigur și confortabil pentru cel mic.

Copiii pot face o mulțime de activități vara pe plajă. Dacă vrei să te relaxezi, iar cel mic să se distreze în acest timp, aruncă un ochi pe EvaWoodToys.ro înainte să plecați în vacanță.

Întrebări frecvente:

Ce sunt jucăriile pentru nisip?

Acestea sunt jucării concepute special pentru a fi utilizate în nisip, precum celebrele seturi de palete și lopeți, găleți și forme pentru nisip.

Ce abilități dezvoltă jucăriile de plajă pentru copii?

Pe lângă faptul că sunt distractive și reușesc să-i țină pe cei mici ocupați chiar și câteva ore în șir, jucăriile de plajă pentru copii contribuie și la dezvoltarea creativității și a imaginației.

Unde găsești jucării de plajă pentru copii la prețuri accesibile?

EvaWoodToys.ro ți-a pregătit o întreagă gamă de jucării de plajă pentru copii la prețuri excepționale. Intră chiar acum și descoperă gama noastră de produse distractive și educative.