Jucarii Magnetice

Afișez 1 - 36 din 124 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 124 de rezultate

-40%
-16%
-29%
-38%
-49%
-61%
-23%
-29%
-50%
-36%
-23%

Jucăriile magnetice sunt din ce în ce mai populare în ultimii ani, iar acest lucru se datorează exclusiv beneficiilor pe care le aduc în dezvoltarea celor mici. Acestea sunt extrem de versatile și permit copiilor să le utilizeze în diferite feluri, să construiască structuri diverse și să inventeze mereu jocuri și povești noi.

Un alt atu al acestor jucării constă în rezistență lor. Astfel, copilul tău se poate bucura de un set cu jucării magnetice ani la rând, fără să se plictisească întrucât acestea pot fi folosite în zeci de feluri.

Jucării magnetice pentru copii, o gamă variată de jucării interesante

Gama jucăriilor magnetice pentru copii este variată și conține modele care pot fi folosite în diferite moduri. Astfel, cu ajutorul lor copii învață foarte multe lucruri, își dezvoltă creativitatea și capacitatea de gândire critică, precum și coordonarea.

Mai mult decât atât, datorită modului în care sunt concepute, aceste jucării stârnesc mereu interesul micuților noștri. Magneții sunt jucării magice îndrăgite atât de copii cât și de părinți. Copiilor le place pentru că sunt ușor de folosit. Părinții aleg aceste jucării magnetice pentru a-și ajuta copiii să-și dezvolte o varietate de abilități, dar mai ales pentru că ii implică în activități active, de învățare practică. Indiferent de jucăriile magnetice alese, poți fi sigur că lecțiile pe care le va învăța cel mic vor fi benefice.

Cu aceste jucării magnetice, copiii își pot folosi creativitatea pentru a construi cu blocuri magnetice, în timp ce experimentează puțină știință. Magneții au fost întotdeauna fascinați, astfel încât dezvoltatorii de jucării inteligente au combinat această fascinație cu spiritul copilului creativ. Rezultatul: jucării magnetice.

Beneficiile jucăriilor magnetice pentru copii

Jucăriile magnetice au o mulțime de beneficii pentru copii, iar cele mai întâlnite sunt:

Dezvoltarea limbajului – jucăriile magnetice îi ajută pe cei mici să-și dezvolte vocabularul întrucât în timpul jocului, părinții îl pot familiariza pe cel mic cu tot felul de termeni noi prin intermediul formelor și obiectelor.

Ajută la dezvoltarea gândirii și favorizează rezolvarea problemelor – Cunoștințele matematice ale copilului se vor îmbunătăți, deoarece jucăriile magnetice sunt în diferite forme – conceptul de bază în matematică.

Dezvoltă creativitatea – jucăriile magnetice sunt perfecte pentru a stimula creativitatea, datorită faptului că îi invită pe copii să construiască cu ajutorul pieselor de forme diferite, în timp ce își folosesc imaginația.

Pe EvaWoodToys.ro găsești o gama variată și diversificată de jucării magnetice ideale pentru micuțul tău.

Întrebări frecvente:

Ce beneficii au jucăriile magnetice pentru copii?

Jucăriile magnetice ajută la dezvoltarea limbajului, încurajează dezvoltarea creativității, promovează gândirea și abilitățile de rezolvare a problemelor, promovează abilitățile sociale și încurajează dezvoltarea abilităților motrice.

Cum alegi jucăriile magnetice pentru copii?

Pentru a alege cele mai bune jucării magnetice pentru copii ține cont de următorii factori: tipul jocului, tematica lui, dimensiuni, vârsta copilului tău și numărul de piese pe care îl conține jocul.

Care sunt cele mai bune jucării magnetice pentru copii?

Pe site-ul nostru găsești o gama variată de jucării magnetice pentru copii, astfel că poți alege din următoarele exemple: puzzle magnetic din lemn, tabla magnetica din lemn cu două suprafețe, set de construcție magnetic, joc magnetic și de îndemânare.