Jucarii Bebelusi

Afișez 1 - 36 din 540 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 540 de rezultate

-30%
-44%
-20%
-33%
-10%
-25%
-20%
-38%
-35%

Încă din primele săptămâni de viață, atenția celui mic poate fi captată cu ajutorul jucăriilor colorate și muzicale. Pe lângă distracția și interesul copilului, părinții se bucură de câteva momente de liniște. La început, bebelușul tău nu are nevoie de atât de multe jucării, însă pe măsură ce crește și se dezvoltă, cerințele lui în materie de jucării se schimbă. Jucăriile au rolul de a încuraja dezvoltarea abilităților copiilor, dar și de a asigura distracția și amuzamentul lor.

Pe EvaWoodToys.ro găsești o gamă variată de jucării pentru bebe care cuprinde jucării zornăitoare, senzoriale, muzicale sau carusele cu diferite activități specifice bebelușilor. Mai mult decât atât, jucăriile sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă, precum jucării pentru bebeluși de 3-6 luni sau jucării pentru bebeluși de 9-12 luni, astfel încât să capteze atenția acestora, să fie în siguranță și să-l ajute in procesul de dezvoltare. Gama variată de prețuri și calitatea materialelor din care sunt realizate sunt alte două aspecte de care merită să ții cont atunci când alegi jucăria perfectă pentru copilul tău.

Jucării pentru bebeluși, liniște pentru părinți

Știm deja că în primele zile de viață, bebelușii nu văd decât la 20-25 cm distanță și pot distinge petele de culoare și diferite forme aflate la cel mult 25 cm de câmpul lor vizual. Astfel, poți alege jucării de la EvaWoodToys.ro potrivite pentru nou născuți, precum carusel pentru pătuț, zornăitoare sau jucării muzicale.

Pentru bebelușii de 0-6 luni îți recomandăm jucăriile de dentiție, seturi cu sunete, jucării pentru baie sau un carusel care se atașează pătuțului. După vârsta de 6 luni, poți alege un centru de activități, mingii, mașini de dimensiuni medii si mari, jucării din material textil sau cuburi din lemn.

După 12 luni, îți recomandăm animăluțele de pluș, trenulețe de jucărie, mașinuțe, păpuși, jucării de tras și împins, table de activități, seturi de baie și puzzle-uri.
Cumpără și tu jucării pentru bebelușul tău și bucurați-vă împreună de timp petrecut împreună….în liniște.

Întrebări frecvente:

Ce jucării sunt potrivite pentru bebeluși?

Pentru siguranța bebelușului tău evită jucăriile care au accesorii mici sau elemente care pot fi înghițite cu ușurință. Printre cele mai recomandate sunt cele confecționate din silicon, jucăriile de dentiție, jucăriile muzicale sau cele textile pentru dormit.

Cum contribuie jucăriile la dezvoltarea bebelușului?

Pentru a contribui la dezvoltarea optimă a bebelușului tău optează pentru jucării interactive, dotate cu lumini și sunete speciale, ce contribuie la dezvoltarea imaginației, inteligenței și curiozității celui mic.

Ce jucării sunt potrivite pentru un bebe de 1 an?

Pentru un bebe de 1 an sunt recomandate jucăriile interactive, viu colorate, care îi vor atrage atenția și îi vor spori pofta de joacă. De asemenea, te poți orienta spre o jucărie de pluș, seturi de bucătărie sau jucării de tras și împins.