Jucarii de Tras si Impins

Afișez toate cele 35 de rezultate

Afișez toate cele 35 de rezultate

-44%
-25%
-27%
-24%

Copii se dezvoltă sănătos atunci când intră în contact direct cu mediul din care fac parte. Pentru a încuraja acest lucru, tot mai mulți părinți caută jucării și jocuri care să-i stimuleze și să îi determine să deprindă noi abilități. Odată cu creșterea lor, cerințele și nevoile devin mai vaste și variate, astfel că este necesar să aibă o gamă de jucării care să le stârnească în permanentă curiozitatea și să-i distreze, alungând plictiseala.

Pe evawoodtoys.ro găsești o gamă largă de produse la prețuri accesibile din care poți alege jucăriile perfecte pentru prichindelul tău.

Jucării de tras și împins – printre primele achiziții pentru bebeluși

Când un bebeluș începe să tragă lucruri după el se simte mai încrezător și capabil să facă primii pași. Astfel, mersul devine un lucru natural pe care cel mic îl va deprinde fără prea mari emoții. Pe lângă încrederea pe care le-o oferă, jucăriile de tras și împins îi ajută pe cei mici să-și dezvolte și musculatura, fiind nevoiți să mute obiectul dintr-o parte în altă.

Pe lângă dezvoltarea mersului, jucăriile de tras și împins sunt prevăzute cu o serie de activități, precum sortarea culorilor, a formelor geometrice sau atingerea unor diferite texturi. Astfel, o simplă jucărie îi dezvoltă pe cei mici și din punct de vedere senzorial.

Jucării sigure pentru copii curajoși

Siguranța celor mici este un aspect foarte important de care ținem cont și noi, dar și părinții. Pe lângă aspectul inedit al jucăriilor, rolul lor important în dezvoltare și componentele distractive, jucăriile de tras și împins de la evawoodtoys.ro sunt create respectând un standard de siguranță bine determinat.

Alege din oferta noastră jucării de tras și împins perfecte pentru copilul tău, indiferent de vârstă. Jucăriile sunt fabricate din lemn, sunt ușor de manevrat, nu conțin piese mici care ar putea fi înghițite și aduc o mulțime de beneficii pentru copii: dezvoltă musculatura, oferă echilibru corpului și coordonează mișcările.

Alege din gama noastră diversificată de jucării de tras și împins, pe cea în forma dorită. Astfel, poți opta pentru jucării în formă de cărucior, păun, rățușcă sau broscuță.

Întrebări frecvente

Care este utilitatea jucăriilor de tras și împins?

Jucăriile de tras și împins îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii, musculatura  și abilitățile senzoriale.

Care sunt cele mai populare jucării de tras și împins?

Cele mai populare jucării de tras și împins de pe evawoodtoys.ro sunt antepremergătoarele din lemn cu activități, jucăria de împins cu figurine și jucăriile muzicale de împins.

Pentru ce vârstă sunt recomandate jucăriile de tras și împins?

Jucăriile de tras și împins sunt recomandate pentru copii de 6-18 luni.