Jucarii Copii 6-7 Ani

Afișez 1 - 36 din 982 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 982 de rezultate

-75%
-39%
-40%
-46%
-29%
-49%
-30%
-43%
-25%
-33%
-23%
-29%
-29%
-12%
-35%
-43%
-33%

 

Copilul la vârsta de 6-7 ani este un mic adult cu personalitate. Te poți înțelege cu el, poate îndeplini sarcini și poate avea câteva responsabilități. La această vârstă preocupările celor mici se schimbă. Își formează propriul program în care integrează perfect școala, timpul liber și timpul petrecut cu familia ori prietenii.

Vârsta de 6-7 ani este o etapă  importantă pentru copii, care aduce multe schimbări. Pentru a face trecerea de la ”viața fără griji” la o  ”viața cu responsabilități” cât mai ușoară, integrează în timpul lui liber jocuri și jucării educative, care să-l distreze în timp ce absoarbe cunoștințe noi. Pe EvaWoodToys găsești o gamă de produse special concepute pentru acest stadiu de dezvoltare.

Cum se dezvoltă copii de 6-7 ani?

Abilitățile motorii fine și grosiere vor deveni din ce în ce mai precise. Flexibilitatea, echilibrul, agilitatea și forța, adică capacitățile motorii de bază se îmbunătățesc, iar musculatura se dezvoltă.

Din punct de vedere psihic și cognitiv, cei mici se află în plină etapă de dezvoltare a creierului, iar întreaga sa dezoltare este influențată încă din școală. Copii de 6-7 ani își construiesc aproape singuri o rutină și se implică în desfășurarea multor activități. Încep să ia singuri decizii și să se impună atât în mediul familiar, cât și la școală.

Dezvoltarea capătă noi valențe și în planul afectiv și social. Astfel, cel mic devine motivat pentru învățare, dobândește stabilitate afectiva, capătă mai multă încredere în sine și își formează propria atitudine.

Cum alegi jucăriile potrivite pentru copii de 6-7 ani?

În alegerea jucăriilor potrivite pentru copii, părinții trebuie sa aibă în vedere criterii de selecție destul de stricte precum: corelarea vârstei copilului cu jucăriile achiziționate și alegerea unor jucării construite din materiale non-toxice și non-alergice. Este recomandat sa se aleagă întotdeauna jucării care sa stimuleze imaginația copiilor. In plus, este necesar sa se țină cont și de genul copilului.

Jucării recomandate pentru copii de 6-7 ani

La vârsta de 6-7 ani interesul copiilor este centrat pe educație, cercetare și cunoaștere. Astfel, pentru această vârstă sunt recomandate seturile de știință, păpușile, echipamentele de șah, jocurile de strategie, seturile de plastilina, puzzle-urile și jocurile de societate.

Vezi întreaga selecție de jocuri de pe site și alege pentru micuțul tău jocurile care i se potrivesc cel mai bine.

Întrebări frecvente:

Care sunt cele mai recomandate jucării pentru copii de 6-7 ani?

Cele mai recomandate jucării pentru copii de 6-7 ani de pe EvawoodToys sunt: jocurile educative de matematica distractivă, jocurile de societate, tabla din lemn magnetică, casa de păpuși și jocurile Montessori.

Ce preț au jucăriile pentru copii de 6-7 ani?

Prețurile jucăriilor pentru copii variază în funcție de mai mulți factori, astfel ca nu putem vorbi despre unul standard. Pe EvaWoodToys ai posibilitatea de a descoperi o gamă foarte largă de jucării pentru copii de toate vârstele, la prețuri avantajoase.

Ce rol au jucăriile pentru copii de 6-7 ani?

Rolul jucăriilor potrivite pentru copiii de 6-7 ani constă în educația prin distracție. Astfel, în timpul lui liber, de regulă după școală, copilul se poate distra descoperind lucruri noi, făcând anumite experimente și descoperind noi abilități.