Jocuri de sortare

Afișez 1 - 36 din 399 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 399 de rezultate

-35%
-47%
-16%
-33%
-46%
-25%
-38%
-20%
-43%
-25%
-61%
-30%
-7%
-29%
-20%
-20%

Jocurile și jucăriile de sortare sunt special create pentru a-i ajuta pe cei mici să-și formeze abilități motrice și viziune în spațiu. Aceste jocuri educative dezvoltă și stimulează inteligența copiilor, încurajează gândirea logică, îmbunătățesc coordonarea ochi-mana, comunicarea dintre părinți și copil, interesul asupra cunoașterii, abilitățile motorii fine, răbdarea și atenția.

Jucării de sortat și motricitate

Mișcările copiilor se dezvolta în timp ce se joacă cu jucăriile potrivite stadiului de dezvoltare și vârstei lui. Prin intermediul jocurilor de sortat și motricitate, cel mic va învăța să asocieze culori sau forme și să își dezvolte mișcările fine, împreuna cu musculatura brațelor, în timp ce creierul formează sinapsele de care va avea nevoie întreaga viață.

Dezvoltarea mișcărilor copiilor este extrem de importantă, iar mișcările fine îl vor ajuta să se descurce și în viața de adult. Jucăriile precum puzzle din lemn cu forme geometrice, puzzle incastru din lemn cu butoni cu teme diferite sau jocurile educative de motricitate și formare sunt unele dintre cele mai potrivite pentru copii mici. Întreagă gama de produse o găsești pe evawoodtoys.ro.

Jocuri de sortare din lemn

Jucăriile din lemn sunt una dintre cele mai bune alegeri pe care părinții o pot face pentru copii lor. Filosofia dezvoltată de Maria Montessori susține ca cei mici să se joace cu obiecte realizate din materiale complet naturale, în culori prietenoase care să semene cât mai mult cu elementele naturale din mediul înconjurător. Mai mult decât atât, piesele de dimensiuni mari și senzațiile tactile pe care lemnul le oferă îi ajută pe cei mici în dezvoltarea motricității, construirea musculaturii mâinilor și a degetelor sau dezvoltarea preciziei în mișcări.

Întrebări frecvente

Cum alegi jocurile de sortare potrivite?

Jocurile potrivite pentru copilul tău trebuie alese în funcție de vârsta și de nivelul lui de dezvoltare.

Care sunt beneficiile jocurilor de sortare?

Prin intermediul jocurilor de sortare, copilul învață mai ușor să distingă culorile și să le recunoască, să numere și să recunoască literele, să recunoască plantele, animalele și formele geometrice.

Care sunt cele mai populare jocuri de sortare?

Cele mai populare jocuri de sortare de pe evawoodtoys.ro sunt: sortator de forme geometrice, puzzle incastru din lemn cu butoni și legume, puzzle incastru din lemn cu butoni și fructe, primul puzzle al bebelușului – joc de asociere cu dinozauri și puzzle pentru bebeluși cu vehicule.