ATENTIE! Produsele returnate trebuie pregatite atent pentru expediere, inainte de predarea acestora catre firma de curierat. Lipirea documentului de transport direct pe ambalajele produselor duce la deteriorarea acestora si astfel valoarea rambursului poate fi diminuata, cu un procent intre 5-50%, in functie de dauna produsa. Politica noastra pentru returul si schimbul produselor poate fi regasita integral aici. 

După completarea acestui formular de retur, vă rugăm să rețineți următoarele aspecte importante:

  • Perioada de ridicare a returului: Produsul dumneavoastră va fi ridicat în termen de 1-5 zile lucrătoare de la trimiterea formularului de retur. Acest interval de timp ne permite să organizăm colectarea eficientă a retururilor de la locațiile clienților.

  • Confirmare de primire a formularului: Vă informăm că procedura noastră internă nu include emiterea unei confirmări individuale de primire a formularului de retur completat. Prin urmare, odată ce formularul dvs. este transmis, considerați că procesul de gestionare a returului a fost inițiat de către departamentul nostru de logistică, fără necesitatea unei confirmări suplimentare din partea noastră. Procesul de retur va continua conform pașilor stabiliți, urmând să fiți contactat(ă) direct de către firma de curierat pentru coordonarea ridicării coletului returat.

  • Contactarea de către curier: Vă rugăm să așteptați să fiți contactat(ă) direct de către firma de curierat pentru detalii legate de preluarea pachetului retur. Acesta vă va informa despre ziua și intervalul orar în care coletul va fi ridicat.

Formular de retur

    Intra aici pentru a te informa despre politica noastra completa pentru returul si/sau schimbul produselor.