Afișez 1 - 36 din 206 rezultate

Afișez 1 - 36 din 206 rezultate

-25%
-10%
-13%

Figurinele de jucărie au fost o parte integrantă a copilăriei de-a lungul generațiilor, însă valoarea lor educativă și dezvoltarea beneficiilor pentru copii nu au fost niciodată mai evidente decât în zilele noastre. Figurinele de jucărie pot lua multe forme, de la figurine din lemn în formă de animale până la cele în formă de legume sau fructe, iar alegerea acestora pentru copiii tăi poate avea o serie de beneficii semnificative.

Unul dintre beneficiile majore ale figurinelor constă în dezvoltarea imaginației și a creativității copiilor. Cu ajutorul acestor mici obiecte, copiii pot crea lumi întregi și povești fantastice. Figurinele din lemn sau cele în formă de animale oferă o șansă excelentă pentru a-și dezvoltă abilitățile de povestitor, în timp ce își inventează propriile aventuri pentru personajele lor.

În plus, figurinele de jucărie promovează dezvoltarea limbajului. Copiii pot începe să descrie ceea ce fac sau ceea ce se întâmplă în timp ce se joacă cu figurinele, ceea ce îi ajută să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și vocabularul. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a povesti despre animale, forme și culori, ceea ce îmbogățește limbajul copilului.

Figurinele de jucărie pot contribui și la dezvoltarea abilităților sociale. Jocurile de rol cu figurine îi învață cum să interacționeze cu alți copii sau adulți într-un mod empatic și cooperativ. Ei pot învăța despre relații interpersonale și pot exersa abilitățile de a rezolva conflicte în timpul jocului.

În ceea ce privește dezvoltarea abilităților motorii, figurinele de jucărie sunt excelente. Manipularea acestor obiecte mici ajută la dezvoltarea abilităților fine motorii ale copiilor, cum ar fi coordonarea mâna-ochi și capacitatea de a apuca și manipula obiecte mici.

Alege de la EvaWoodToys.ro diverse figurine pentru micuțul tău. Gama diversificată de produse abia așteaptă să fie descoperită.

Întrebări frecvente

Ce sunt figurinele pentru copii?

Figurinele pentru copii sunt obiecte mici, tridimensionale, de obicei în formă de persoane, animale, obiecte sau personaje fictive. Acestea sunt adesea folosite în scopuri de colecție, jocuri sau ca decorațiuni.

Care sunt beneficiile pe care le aduc figurinele celor mici?

Figurinele sunt obiecte distractive, dar și educative. Printre numeroasele beneficii aduse celor mici se numără și: dezvoltarea imaginației și creativității, dezvoltarea limbajului, dezvoltarea abilităților sociale, dezvoltarea abilităților motorii fine sau învățarea despre lumea înconjurătoare.

Ce figurine găsești pe EvaWoodToys.ro?

Pe EvaWoodToys.ro găsești o mulțime de tipuri de figurine la prețuri excepționale. Din gama noastră de produse fac parte figurinele în formă de animale domestice sau sălbatice și figurinele în formă de fructe.