Case de Papusi

Afișez toate cele 15 rezultate

Afișez toate cele 15 rezultate

-31%
-35%
Transport gratuit
359,99 lei
-33%

Bine ai venit în lumea fermecată a caselor de păpuși! Acestea sunt locuri speciale în care copiii pot să-și dezvolte imaginația și să-și creeze propriile povești. Cu o gamă largă de opțiuni disponibile, EvaWoodToys.ro te invită să explorezi împreună cu cel mic, lumea magică a copilăriei.

Beneficiile caselor de păpuși pentru copii

Căsuțele de păpuși pentru copii au o mulțime de beneficii în creșterea și dezvoltarea lor, lucru care le permite să aibă o copilărie exact ca în lumea poveștilor.

  • Dezvoltarea creativității – O casă de păpuși oferă copiilor un spațiu în care pot imagina și recrea diverse situații și scenarii.
  • Dezvoltarea abilităților sociale – Copiii învață să interacționeze și să-și dezvolte abilitățile de comunicare.
  • Îmbunătățirea abilităților motorii – Manipularea miniaturilor și organizarea mobilierului în casă îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii fine.
  • Stimularea gândirii logice și a rezolvării de probleme – Jocul cu o casă de păpuși îi încurajează pe copii să găsească soluții pentru diverse provocări și să-și exerseze gândirea logică.

Criterii esențiale pentru o alegere ideală

Pentru a alege o casă de păpuși din lemn potrivită pentru copilul tău, ține cont de următoarele criterii:

  • Dimensiunea și spațiul disponibil – Alege o casă de păpuși care să se potrivească spațiului de joacă disponibil. Verifică dimensiunile și asigură-te că poate fi amplasată în mod convenabil în cameră.
  • Materiale sigure și durabile – Optează pentru o casă de păpuși fabricată din materiale sigure pentru copii și care să reziste la utilizare intensă.
  • Design și tematică – Există o varietate de designuri și tematici disponibile pentru casele de păpuși. Alege un model care să îl atragă pe micuțul tău și care să îi stimuleze imaginația.

Întrebări frecvente:

De la ce vârstă poți achiziționa o casă de păpuși pentru copilul tău?

Casele de păpuși sunt potrivite pentru copiii de la vârsta de aproximativ 3 ani în sus. Este important să ții cont de nivelul de dezvoltare și interesele copilului tău atunci când alegi o casă de păpuși.

Ce dimensiuni ar trebui să aibă o casă de păpuși?

Dimensiunile unei case de păpuși pot varia. Este recomandat să alegi o casă care să se potrivească spațiului de joacă disponibil și să fie ușor accesibilă copilului tău.

Unde găsești o casă de păpuși pentru copilul tău?

EvaWoodToys.ro ți-a pregătit o selecție minunată a celor mai frumoase case de păpuși perfecte pentru copilul tău. Profită de ofertele noastre și alege din gama variată de produse.