Bucatarii copii

Afișez 1 - 36 din 53 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 53 de rezultate

-33%
-47%
-5%
-60%

Seturi de bucătărie pentru copii

Bucătăria de jucărie este un cadou minunat pentru orice copil, pentru că îi permite să se joace cu alimente, ustensile de bucătărie și să își dezvolte creativitatea. O astfel de jucărie încurajează jocurile de rol și îi permite copilului să își imagineze că este un bucătar profesionist și să creeze feluri de mâncare delicioase pentru familia și prietenii lor.

Bucătăria de jucărie poate fi fabricată din diferite materiale, cum ar fi plasticul sau lemnul. Seturile de bucătării din lemn sunt preferate de mulți părinți datorită durabilității și aspectului lor natural. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele și gusturile copilului. De exemplu, dacă copilul este interesat de fructe și legume, jucăria poate fi decorată cu imagini de fructe și legume, iar dacă copilul preferă deserturile, jucăria poate fi decorată cu imagini de prăjituri și torturi.

Seturile de bucătării din lemn includ de obicei un aragaz, un cuptor, un frigider, o chiuvetă și un dulap pentru depozitarea ustensilelor și a alimentelor de jucărie. Acestea sunt de obicei prevăzute cu uși și sertare compartimentate care se pot deschide, ceea ce le face și mai interesante pentru copii. În plus, acestea pot fi echipate cu diferite accesorii de bucătărie, cum ar fi o tavă de copt, o oală, o tigaie, farfurii, tacâmuri și multe altele.

Mai mult decât atât, pe EvaWoodToys.ro găsești și accesorii de bucătărie, dar și alimente diverse precum: pizza, tort, alimente pentru mic dejun sau alimente de supermarket din jucărie.

Întrebări frecvente:

Care este vârsta recomandată pentru o bucătărie de jucărie pentru copii?

Majoritatea producătorilor recomandă aceste jucării pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. Consulta gama de jucării din site si alege modelul potrivit pentru copilul tău.

Ce este inclus într-un set de bucătărie pentru copii?

Seturile de bucătării pentru copii includ de obicei un aragaz, un cuptor, un frigider, o chiuvetă și un dulap pentru depozitarea ustensilelor și a alimentelor de jucărie. Acestea pot fi echipate cu diferite accesorii de bucătărie, cum ar fi o tavă de copt, o oală, o tigaie, farfurii, tacâmuri și multe altele.

Ce beneficii aduce o bucătărie de jucărie pentru copii?

O bucătărie de jucărie pentru copii poate aduce numeroase beneficii, precum dezvoltarea creativității și a abilităților de gătit, îmbunătățirea coordonării și a abilităților motorii fine sau încurajarea socializării și a jocurilor de rol.